​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Naar de musical van groep 8

24-07-2017

De peuters van peuterspeelgroep De Dijkwerkers hadden een bijzonder uitje. Zij gingen op bezoek bij de kinderen van groep 8 van basisschool De Dijkwerkers in Wervershoof.

De voorstelling
De leerlingen van groep 8 hebben zelf het toneelstuk geschreven. Het was de eerste echte voorstelling voor publiek. Spannend hoor. Diezelfde avond was de voorstelling voor de ouders, dus het was voor de groep 8-ers een goede warming up om voor publiek op het toneel te staan. De kinderen uit groep 8 lieten trots hun musical zien aan de peuters. En de peuters genoten met volle aandacht van de show.

Mooie samenwerking
Kinderopvang Berend Botje en basisschool De Dijkwerkers sluiten regelmatig bij elkaar aan met activiteiten. Een mooie samenwerking waarbij kinderen van zowel de basisschool als de peuterspeelgroep elkaar ontmoeten. Dit is niet alleen leuk, maar het levert ook veel voordelen op. Het maakt onder andere de stap naar groep 1 gemakkelijker.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.