​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Naar de voorstelling van De Klipper

25-07-2017

Uitgenodigd voor de voorstelling
De kinderen van Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd werden uitgenodigd door de kleuterklassen van Basisschool De Klipper, om te komen kijken bij hun voorstelling.  

Versje
Wat hebben we met zijn allen genoten van het leuke verhaal! Goed gedaan hoor, kinderen van De Klipper! Aan het einde van de voorstelling werd er een versje voorgelezen. De kinderen van het kindercentrum kregen ook een prachtige, zelfgemaakte bloem cadeau waarop het versje geschreven stond. Ze voelden zich heel speciaal!

Samenwerking biedt veel mooie kansen
Ons kindercentrum bevindt zich in hetzelfde pand als de basisschool. Dit biedt veel mogelijkheden voor gezamenlijke activiteiten. De kinderen van de basisschool komen weleens voorlezen bij ons en er heeft een Berend Botje disco plaatsgevonden, waarbij gebruik werd gemaakt van de gymzaal van De Klipper. Kinderopvang Berend Botje is blij met deze nauwe en mooie samenwerking met de basisschool. Je ziet ook terug dat de kinderen hiervan genieten en dat er onderling mooie contacten ontstaan.

 

     

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.