​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Naar het Boezelbos!

02-01-2019

Het is kerstvakantie, dus tijd voor een gezellig uitstapje! De kinderen van BSO Hoorn-Centrum gingen vorige week naar het Boezelbos bij MAK Blokweer in Blokker. Lekker klimmen, klauteren en ontdekken!

Het was de perfecte dag om naar buiten te gaan. Dat deden de kinderen van BSO Hoorn-Centrum dan ook, ze gingen op stap naar het Boezelbos in het natuurpark bij MAK Blokweer.  Tussen de bomen door rennen, met water kliederen, door de tunnels heen kruipen…  Iedereen genoot volop in het zonnetje!
Spelen in de natuur is heel leuk, maar ook wordt tijdens buitenspelen de ontwikkeling van kinderen op allerlei vlakken gestimuleerd. Zo leren kinderen beter omgaan met risico’s als vallen en uitglijden. Daarom vindt Kinderopvang Berend Botje spelen in de natuur erg belangrijk.

 

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.