​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nienke’s opa op bezoek bij peuterspeelgroep Andijk!

06-11-2019

Het meest interessante en leuke aan het thema: ‘wat rijdt er op de weg’? De kinderen van peuterspeelgroep Andijk zijn het daar allemaal over eens: het bezoek van de opa van Nienke! Hij kwam langs met zijn vrachtwagen van Bakker & Schilder transport en vertelde over zijn werk.

De opa van Nienke is veel weg met de vrachtwagen, hij vervoert allerlei producten door Nederland en in het buitenland. Hij kwam ons daar over vertellen en liet vervolgens de vrachtwagen van binnen zien. We keken onze ogen uit, sommige kinderen durfden zelfs even op de bestuurdersstoel te zitten achter het stuur. Dat was toch nog best spannend in zo’n grote vrachtwagen en wat zit je dan hoog.

Nadat de opa van Nienke de laadklep open had gedaan met een afstandsbediening, mochten we hier ook even in staan. In zo’n laadgedeelte is het heel groot, er passen vast heel veel spullen in.

Het was een bijzondere ervaring voor de peuters en een mooi verhaal om thuis na te vertellen. Wij willen graag de opa van Nienke nogmaals bedanken voor zijn komst!

Terug naar overzicht