​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

NIEUW: BSO Berend Botje De Springplank in Volendam

19-01-2021

Goed nieuws! We zijn blij dat wij vanaf 1 maart 2021 starten met een nieuwe bso-locatie in basisschool De Springplank in Volendam. Op deze nieuwe bso-locatie zijn alle kinderen van de volgende scholen van harte welkom: De Springplank, De Spinmolen, JF Kennedyschool en de Sint Nicolaasschool. Uiteraard zorgen wij voor vervoer naar/van school.

NIEUW: BSO Berend Botje De Springplank in Volendam

 

Veel ruimte om te spelen
BSO De Springplank wordt gevestigd in de grote overblijfruimte van basisschool De Springplank. Vanuit de overblijfruimte is er direct toegang tot het ruime speelplein, waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen. De teama van De Springplank en Berend Botje kijken er naar uit onze goede samenwerking nog verder te benutten. 

Aandacht voor elk kind
Kinderen leren het meest van elkaar, daarom kijken en luisteren wij naar wat de kinderen bezighoudt en stemmen de activiteiten daar op af. Dit vraagt een open en flexibele houding en zorgt voor écht contact met je kind. Onze pedagogisch medewerkers observeren, analyseren en documenteren het onderzoeksproces van je kind. Zij delen dit met jou (o.a. via de Berend Botje OuderApp), zodat je een goede indruk krijgt waar je kind mee bezig is en hoe zijn of haar ontwikkeling verloopt.

Naast alle activiteiten op de buitenschoolse opvang, is er ook ruimte voor rust. Er komt tijdens schooltijd veel op ze af. Dus mag je kind best even bijkomen in de leeshoek of lekker kleuren, puzzelen of knutselen. Na binnenkomst nemen we gezamenlijk even de schooldag door bij het eet-/drinkmoment.

Meer informatie
Kijk hier voor meer informatie over BSO De Springplank. Ken je iemand of heb je zelf mogelijk interesse heeft in opvang op deze nieuwe bso-locatie? Aanmelden kan via onze website, via kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

Terug naar overzicht