​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuw kinderdagverblijf in Bovenkarspel geopend!

20-06-2023

Eindelijk is het dan zover, maandag 19 juni werd ons nieuwe kinderdagverblijf in basisschool ’t Vierspan locatie De Wendel, in Bovenkarspel, officieel geopend. Dit was gelijk de eerste dag dat de kinderen hier werden opgevangen.

Nieuw kinderdagverblijf in Bovenkarspel geopend!

Rond de klok van 10:30 uur werd er een lintje doorgeknipt door een leerling van basisschool ’t Vierspan locatie De Wendel en een kind van Kinderopvang Berend Botje, om de samenwerking tussen beide partijen te symboliseren. Na het knippen klonk er luid gejuich en applaus. Het nieuwe kinderdagverblijf is officieel geopend!

De afgelopen weken/maanden is er hard gewerkt om een leegstaand klaslokaal om te toveren tot een prachtige groepsruimte. We starten met 1 groepsruimte, maar hebben er alle vertrouwen in dat we snel groeien en een tweede lokaal kunnen omtoveren tot nog zo'n mooie groepsruimte. Wij zijn met open armen ontvangen door de medewerkers en kinderen van de school, daar zijn wij erg dankbaar voor. Het enthousiasme en de verbinding die gelijk gemaakt werd was hartverwarmend. Wij kijken uit naar een geweldige samenwerking. 

Wil je meer weten over het kinderdagverblijf in Bovenkarspel? Klik dan hier

Terug naar overzicht