​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuw schooljaar begint in Kindcentrum Het Anker

23-08-2021

Het nieuwe schooljaar begon vandaag feestelijk aan de Flosbeugel. In alle vroegte werd het gevelbord van het eerste kindcentrum in Enkhuizen onthuld: Kindcentrum Het Anker!

Alle ouders verzamelden met de kinderen op het speelplein van het kindcentrum. Directeur Wilco van OBS ‘t Driespan heette iedereen van harte welkom en de drumband Sambabende maakte er muzikaal een feestje van. Het jongste en het oudste kind Elif en Sander mochten samen met juf Ingrid het doek van het bord trekken om het bord aan de gevel te onthullen.

 

Foto's Eva Aker Fotografie

Nu is Kindcentrum Het Anker officieel van start gegaan. In de zomervakantie hebben we samen met school hard gewerkt om alles te verhuizen van het noodgebouw naar het kindcentrum en klaar te maken voor de start. Wat is het prachtig geworden!

Het eerste kindcentrum in Enkhuizen is een plek waar kinderen naast onderwijs en opvang ook terecht kunnen bij externe organisaties die logopedie, schoolmaatschappelijk werk en ergotherapie aanbieden.

Kijkmiddag 1 september
Ben jij ook benieuwd geworden naar Kindcentrum Het Anker? Op woensdag 1 september kan je binnenkijken tijdens de kijkmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur. Graag wel even aanmelden voor de kijkmiddag.

Meer info of aanmelden?
Aanmelden voor kinderopvang bij Peuterspeelgroep of Buitenschoolse opvang Berend Botje Het Anker kan via onze website. Vanaf donderdag 26 augustus gaat de website van Kindcentrum Het Anker, www.ikchetankerenkhuizen.nl, online. Daar kan je ook terecht voor meer info en aanmelden voor opvang of onderwijs.

Terug naar overzicht