​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuwe locatie in Avenhorn

04-02-2019

Goed nieuws! Omdat het aantal kinderen bij onze bso's nog steeds groeit, zijn we blij dat we een nieuwe bso-locatie hebben gevonden. Per 25 februari 2019 starten we met buitenschoolse opvang in basisschool De Overhaal, Het Veer 84 in Avenhorn. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen hier terecht. Wij betrekken een ruim en licht klaslokaal, dat grenst aan de centrale hal.

 

BSO (4-12 jaar) gezellig, actief en uitdagend Bij BSO De Overhaal kunnen de kinderen na school terecht voor leuke activiteiten. Op de buitenschoolse opvang wordt gewerkt aan activiteiten die aansluiten bij de interesse van de kinderen en deze worden door de groep zelf samengesteld en uitgewerkt. Samen met de medewerkers zorgen ze voor leuke uitdagingen en uitjes die tot onvergetelijke ervaringen leiden.

Doorgaande ontwikkelingslijn
Op meerdere plekken in Noord-Holland heeft Kinderopvang Berend Botje vergelijkbare samenwerkingen opgezet met scholen. “Hierdoor kunnen we een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn bieden aan kinderen. Bekende gezichten in de klas, een veilige speelomgeving en leerdoelen die op elkaar aansluiten. Dit maakt het voorspelbaar en herkenbaar voor kinderen. En daar groeien ze van”, vertelt Gaby Alberts pedagogisch directeur Berend Botje.

Deze samenwerking verstevigt de band tussen buitenschoolse opvang en school en draagt zodoende bij aan de ontwikkeling van het toekomstige Kindcentrum Avenhorn. In het nieuw te bouwen pand aan de Buitenroede in Avenhorn worden straks de scholen Jozefschool, Overhaal en De Ieveling gehuisvest. Daarnaast biedt de nog te realiseren locatie ruimte voor een gymzaal, buitenschoolse opvang en peuteropvang.

 

 

 

Terug naar overzicht