​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuwe locatie in Stede Broec!

20-05-2019

Goed nieuws! Na de zomervakantie starten we een locatie in basisschool 't Vierspan locatie Woud. In samenwerking met school komt er een kindercentrum, bestaande uit hele dagopvang, een peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen hier terecht. Eén van de lokalen wordt speciaal ingericht voor de peuterspeelgroep en de hele dagopvang. In de aula komt de buitenschoolse opvang. 

Nieuwe locatie in Stede Broec!

De visie van de basisschool 't Vierspan locatie Woud en Berend Botje sluiten mooi bij elkaar aan. “Kinderopvang Berend Botje en basisschool 't Vierspan locatie Woud kijken op dezelfde manier naar kinderen. Dit heeft als extra voordeel voor de kinderen dat dit de stap naar de basisschool veel makkelijker maakt,” vertelt Gaby Alberts, pedagogisch directeur Berend Botje.

Doorgaande ontwikkelingslijn
Op meerdere plekken in Noord-Holland heeft Kinderopvang Berend Botje vergelijkbare samenwerkingen opgezet met scholen. “Hierdoor kunnen we een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn bieden aan kinderen. Bekende gezichten in de klas, een veilige speelomgeving en leerdoelen die op elkaar aansluiten. Dit maakt het voorspelbaar en herkenbaar voor kinderen. En daar groeien ze van”, aldus Alberts.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over deze locatie vind je op de locatiepagina
Wil je nu al aanmelden? Dat kan hier

Terug naar overzicht