​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuwe peuterspeelgroepen in basisscholen Medemblik

06-12-2019

Goed nieuws! Met ingang van het nieuwe jaar krijgt Medemblik er twee nieuwe peuterspeelgroepen bij. In de Maria Bernadetteschool en in basisschool Het Koggeschip worden twee nieuwe peuterspeelgroepen van Berend Botje geopend. 

Peuterspeelgroep in de Maria Bernadetteschool

Deze peuterspeelgroep in de Maria Bernadetteschool (Bagijnhof 39) start op maandag 6 januari 2020. In de aankomende periode wordt er druk voorbereid om alles gereed te maken voor de komst van de peuters. Door peuteropvang in school aan te bieden, is de stap naar de basisschool gemakkelijker. Er zijn nog plaatsen vrij! Meer informatie over deze locatie vind je op de locatiepagina. 

Peuterspeelgroep in basisschool Het Koggeschip

Ook starten we op maandag 6 januari 2020 met een nieuwe peuterspeelgroep in basisschool Het Koggeschip (Koggenlaan 35). Deze peuterspeelgroep is de hele week, van maandag t/m vrijdag geopend. We heten alle kinderen van harte welkom en wensen hen veel plezier bij ons! Er zijn nog plaatsen vrij! Meer informatie over deze locatie vind je op de locatiepagina. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via kindercentrum@berendbotje.nl of telefoonnummer 088 – 233 7180. Wil je jouw kind aanmelden? Er zijn nog plaatsen vrij. Aanmelden kan via berendbotje.nl/aanmelden.

Peuterspeelgroep in Maria Bernadetteschool 

Terug naar overzicht