​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nog even nagenieten.. Het bso bioscoopuitje!

19-10-2021

Wauw, wat was het een feest gister! De kinderen van de bso en een aantal kinderen van het gastouderbureau gingen samen naar Vue Hoorn en Vue Purmerend naar de film 'Berend Botje - Het mysterie van het ei'. 

Op naar de bioscoop!

De kinderen kwamen enthousiast binnen en ook de pedagogisch medewerkers hadden er érg veel zin in. In Hoorn waren er twee zalen gereserveerd voor de kinderen, in Purmerend één. Alle locaties kwamen naar de bioscopen: sommigen met de bso-bus, anderen met eigen vervoer of zelfs een touringcar. Ook werd een grote groep kinderen door eigen ouders of gastouders gebracht.

Spannend én leuk!

​​​​​​​De kinderen kregen wat lekkers en wat te drinken mee de zaal in. Van tevoren werden ze verrast met de nieuwe naam van de bso: ClubBB! Toen kon de film écht beginnen: een avontuurlijke, leuke film (soms ook een beetje spannend!) over het meisje Berend Botje dat samen met haar beste vriend op avontuur gaat om een mysterieus ei te zoeken. 

​​​​​​​Meet & greet

​​​​​​​Extra leuk was het natuurlijk dat de kinderen in Hoorn na de film werden verrast met een bezoekje van de twee hoofdrolspelers! BSO-coördinator Martijn kondigde hun bezoek aan en de acteurs werden met groot applaus ontvangen. De kinderen mochten een paar vragen stellen (Kun je ook een backflip? Zaten jullie op een échte boot? Gingen jullie echt naar het eiland?) en er werd een foto gemaakt van de hele zaal. 

Bij het naar huis gaan kregen de kinderen een kleurplaat en een toffe ClubBB sleutelhanger mee. De kinderen gingen vol energie en blij terug naar de bso of naar huis. Ook ouders hebben erg genoten van hoe blij hun kinderen de bioscoop verlieten. 

Een uitje waar vast nog lang over wordt nagepraat! 

Vooraan de twee hoofdrolspelers: Justin Dos Santos en Doris Zuijderland! 

 

Terug naar overzicht