​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Op de camping!

30-07-2019

Zomervakantie vieren bij Berend Botje? De kinderen van BSO Opmeer vinden het een groot feest! Er is in de zomervakantie extra veel te doen op onze bso’s. Er worden allerlei activiteiten en uitjes georganiseerd!

Deze zomer beleven de kinderen van BSO Opmeer veel plezier tijdens het thema: ‘wie gaat er mee op reis?’. Hoewel veel bso’s een soort gelijk thema hebben, geven we er overal een andere invulling aan. We hebben in Opmeer een eigen camping opgezet met een kampvuur! Nadat we hard hebben gewerkt op de camping, gaan we gezellig rond het kampvuur wat eten en drinken. Met het mooie weer en de waterspelletjes voelt het echt als vakantie!

Uiteraard gaan we er af en toe ook even op uit. We zijn onlangs naar een fruitkweker geweest, waar we onze eigen aardbeien mochten plukken! Dus dat zorgde ervoor dat we  een lekkere en gezonde snack hadden! Omdat we onze eigen camping hadden opgebouwd mochten we ook langs bij een ‘echte’ camping in de buurt. Dat was toch nog wel een stuk groter dan onze bso-camping!

Terug naar overzicht