​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Op vakantie bij Peuterspeelgroep De Hoeksteen

13-06-2018

Bij de peuters van De Hoeksteen is er veel aandacht voor de zomervakantie met het thema ‘Wij gaan op vakantie’. Zij zijn naar de camping geweest om het allemaal van dichtbij te bekijken. Daarna hebben ze de camping naar het lokaal gehaald.

Op vakantie bij Peuterspeelgroep De Hoeksteen

Tijdens een wandeling over de camping hebben ze tenten, caravans en campers gezien en even een praatje gemaakt met de kampeerders. Waar ga je eigenlijk douchen en naar de wc als je op de camping staat? Eenmaal aangekomen bij het sanitairgebouw werd het al wat meer duidelijk. In het gebouw waren toiletten, douches en wasmachines. Die heb je natuurlijk allemaal niet in een tent. Na al dat ontdekken hebben ze fruit gegeten en limonade gedronken.

De camping werd ook naar de groepsruimte gehaald. Bij de camping hoort meestal een zwembad, dus die werd onder grote belangstelling opgeblazen. Daarna konden ze er in ‘zwemmen’ met duikbrillen en even ‘afspoelen’ onder de douche. De was doen op de camping gaat ook heel anders dan thuis, namelijk in een teiltje. Na het wassen werd de was opgehangen aan de lijn.

 

 

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.