​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Op vakantie naar Kindercentrum Landsmeer!

16-07-2020

Wat een gezellige vakantie! De Rupsjes van Kindercentrum Landsmeer beleven veel plezier tijdens het thema ‘op vakantie in eigen land’. Samen doen we veel leuke activiteiten die aansluiten bij het thema; zonnebrillen maken, barbecueën, kamperen en hamburgers klaar maken.

Eerst hebben we samen met de kinderen een grote auto met caravan van karton geknutseld. Waar we vervolgens heen gaan? Van Texel tot Egmond aan Zee, het is elke dag weer een verrassing! Vorige week hebben we zelfs gekampeerd en dat vergde wel wat organisatie. De koffers werden namelijk ingepakt en er moest bedacht worden wat er allemaal meegaat; kleren voor de babypop, tandenborstel, een kam en natuurlijk een slaapzak! Nadat de koffers ingepakt waren hebben we op bestemming samen de tent opgezet, dat was nog best lastig. Gelukkig maken vele handen licht werk en hielpen we elkaar waar dat kon.

Eenmaal gesetteld op camping Berend Botje Landsmeer hebben wij voorbereidingen getroffen voor de barbecue. Er werd hard gewerkt met spatels en bruine verf om heerlijke hamburgers klaar te maken. Juf Sanne heeft voor de kinderen lekkere (echte) fruitspiesjes gemaakt die we gaan eten tijdens de ‘barbecue’, dat wordt smullen!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.