​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Op verjaardag bij Dikkie Dik!

09-03-2018

Dikkie Dik is jarig, en de bso-kinderen van Kindercentrum Hoorn-Centrum waren uitgenodigd voor zijn feestje in het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn. Het feest werd gevierd in een prachtig aangeklede zaal, vol met illustraties van Jet Boeke (schrijver en illustrator van de verhalen over de oranje kat). En natuurlijk spiekten de kinderen ook even bij de expositie over Buurman & Buurman.

Jet Boeke was er zelf ook, samen met actrice en zangeres Joes Boonen. Joes zong liedjes over de dieren die bij Dikkie Dik op verjaardag kwamen en tijdens het zingen tekende Jet een dier en de kinderen mochten raden welk dier het was. Zo kwam langzaam het hele verjaardagsgezelschap in beeld en werd het feest compleet.

Het verjaardagsfeest was ook de start van de tentoonstelling over Dikkie Dik in het museum. Er zijn bijzondere boeken en spullen te zien die voorkomen in de verhalen van de rode kater, waarmee de kinderen kunnen spelen. En natuurlijk kan er ook (voor)gelezen worden uit de avonturen. De kinderen van BSO Hoorn-Centrum hebben het erg naar hun zin gehad!

    

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.