​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Open dag bij Berend Botje Den Ilp

23-05-2022

Op vrijdag 10 juni houdt Kinderopvang Berend Botje Den Ilp een open dag. Tussen 16:30 tot 18:30 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Het thema is Sprookjes. We gaan kroontjes en toverstokken knutselen, op zoek naar het schat en de kinderen kunnen zich laten schminken. Kortom, genoeg activiteiten voor jong en oud.

 

De open dag is bij ons kindercentrum in basisschool De Fuik, Den Ilp 88 in Den Ilp. De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang bij Berend Botje in Den Ilp. Neem gerust een kijkje in de groepsruimtes om een indruk te krijgen van de sfeer en stel je vragen aan de pedagogisch medewerkers.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.