​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Open dag bij Berend Botje Oosthuizen

21-06-2017

Op vrijdag 7 juli houdt Kinderopvang Berend Botje Oosthuizen open middag.
Van 16:30 tot 18:30 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom!

Open dag bij Berend Botje Oosthuizen

Om 17:30 wordt de nieuwe schommel feestelijk geopend. Deze schommel is “bij elkaar gelopen” door alle kinderen tijdens onze sponsorloop vorig jaar. Wij wensen alle kinderen heel veel schommelplezier!

De open dag is op de locatie van de buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal in MFA Oosthuizen, Seevancksweg 93 in Oosthuizen. De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang bij Berend Botje in Oosthuizen. Neem gerust een kijkje in de groepsruimtes om een indruk krijgen van de sfeer en stel je vragen aan de pedagogisch medewerkers.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.