​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Open dag Kindercentrum Hoorn-Centrum 21 september 2019

22-07-2019

Op zaterdag 21 september houdt Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Centrum haar jaarlijkse open dag. Van 10:00 tot 13:00 uur kun je een kijkje nemen in het kindercentrum. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud. Kinderen, (groot)ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom!

De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang bij Berend Botje Hoorn-Centrum. Neem gerust een kijkje in de groepsruimtes om een indruk krijgen van de sfeer en stel je vragen aan de pedagogisch medewerkers.

Er zijn leuke activiteiten rondom het thema ‘Wij gaan naar het theater’. Je kunt onder andere je laten schminken, theaters knutselen, verkleden en op de foto in de photobooth. Ook is er een ‘bioscoop’. Daar kun je een film kijken die is gemaakt door de kinderen van de bso!

Kom je ook gezellig langs? Graag tot dan!

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.