​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

We gaan een (circus)feestje bouwen bij Kindercentrum Hoorn-Huesmolen! Kom je ook?

03-05-2017

Op zaterdag 17 juni a.s. organiseren we een open dag. Deze open dag staat in het teken van het thema Circus. Van 10:00 tot 12:30 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom

We gaan een (circus)feestje bouwen bij Kindercentrum Hoorn-Huesmolen! Kom je ook?

De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang bij Berend Botje. Er is een feestelijk programma voor liefhebbers van muziek, knutselen, dansen, smikkelen, schminken, ravotten, ballonnen en nog veel meer. In alle ruimtes is iets te beleven. Met de activiteiten kunnen de kinderen stempels verzamelen. Met de volle stempelkaart kunnen ze een leuk presentje ophalen bij de tafel van de oudercommissie.

Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.