​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Open dag Peuterspeelgroep De Pierewiet op 13 juli

27-06-2018

Vrijdag 13 juli van 15:30 tot 18:30 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen bij Peuterspeelgroep De Pierewiet in Enkhuizen! Er zijn allerlei leuke kinderactiviteiten rondom het thema muziek. We maken er een swingend feestje van. Kom jij ook?

 

Open dag Peuterspeelgroep De Pierewiet op 13 juli

Peuterspeelgroep De Pierewiet, gevestigd aan de Korte Westerstraat 2 te Enkhuizen, organiseert 13 juli een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Je kunt je laten schminken, muziek maken, een instrument maken, lopen over een blote-voeten-pad, er is een limonadefontein en er zijn nog veel meer leuke dingen te doen.

De open dag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor peuteropvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook vrijdag 13 juli tussen 15:30 en 18:30 uur? Je bent van harte welkom!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.