​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Open Dag tijdens ModderDag in Den Ilp!

03-07-2019

Vrijdag 28 juni vierde kindercentrum Den Ilp hun open dag! De dag stond in het teken van modder-activiteiten. Naast de open dag was het namelijk ook nog nationale ModderDag. Jaarlijks doen er zo’n 130.000 kinderen uit 13 deelnemende landen mee aan deze traditie.

Tijdens de open dag in Den Ilp mochten de kinderen dan ook lekker kliederen en spelen met modder. Naast dat dat natuurlijk heel leuk is, is dit ook nog eens goed voor de ontwikkeling van een kind.

Zo werd er moddersoep gemaakt in de modderkeuken en werd er druk gebouwd en gegraven in de waterige zandbak. Onze pedagogisch medewerkers hadden daarnaast ook nog een modder-hindernissenbaan gemaakt. Er werden wedstrijdjes gehouden en actief naar de finish gekropen. We hebben samen veel plezier gehad en enorm genoten tijdens deze zonnige middag.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.