​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Pannenkoeken bakken in Grootebroek!

07-10-2020

De kinderen van Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Stede Broec locatie Woud beleven veel plezier aan het leuke thema: ‘Wij werken in een pannenkoekrestaurant’. We ontdekken er op los, want voordat je in een pannenkoekrestaurant werkt, moet je eerst weten hoe je de lekkerste pannenkoeken maakt.

De kinderen van het kinderdagverblijf en de peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) in Grootebroek hebben eerst geleerd en ontdekt wat voor ingrediënten er in zo’n overheerlijke pannenkoek gaan: eieren, melk en meel. Maar wat is meel eigenlijk? Hoe zien de ingrediënten eruit? En hoe voelen ze? Daar kwamen we maar op een manier achter: op onderzoek uit! Meel voelt heel gek aan je handen terwijl een ei weer heel glibberig is!

Smullen maar!

Nadat we wisten hoe we pannenkoeken moesten maken, konden we aan de slag met de gardes, spatels en pannen. Onze peuters hebben het er maar druk mee; er worden tientallen pannenkoeken per dag gebakken! Wel alsof natuurlijk, want elke dag pannenkoeken eten is natuurlijk niet gezond!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.