​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Peuters Andijk hebben zin in de lente!

20-03-2018

Knutselen is al leuk, maar als dat met verschillende materialen kan is het nóg veel leuker! De kinderen van de peuterspeelgroep in Andijk zijn aan de slag gegaan met verf, watjes, lijm en papier. Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent weer lekker vaak naar buiten. Daar hebben de peuters erg veel zin in! Ook de schapen lopen dan weer in de wei, dus daar zijn de kinderen mee aan de slag gegaan in een creatieve knutseloefening.

Met de verf zijn op het papier mooie weilanden geschilderd. En de watjes werden schapen, die de kinderen op het papier hebben geplakt. Tijdens het verven en plakken werd met de medewerkers besproken dat schapen gras eten en lekker zacht zijn! Door verschillende materialen aan te bieden tijdens het knutselen en verven leren de kinderen veel over wat de materialen zijn, hoe ze aanvoelen en hoeveel je er eigenlijk mee kan doen. Iedereen vult dit op zijn of haar eigen manier in en gebruikt z'n eigen creativiteit om er iets prachtigs mee te maken.

 

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.