​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Peuters De Speulboet richten eigen winkel in

13-03-2018

De peuters van de peuterspeelgroep in Wognum zijn bezig met het thema ‘Wij gaan winkelen’. Op de locatie is een kledingwinkel ingericht met allemaal mooie kledingstukken. In de winkel is van alles te krijgen. Een warme jas, mooie schoenen, een keurige stropdas of een coole pet? Wat je ook zoekt, De Speulboet heeft het! 

Naast het werken met thema’s is er ook volop ruimte om lekker te spelen met de andere materialen op de groep. Dit is soms met het thema verweven, maar dat hoeft natuurlijk niet. Klussen en bouwen vinden de peuters in Wognum namelijk ook erg leuk, dus wordt er geklust in de bouwhoek, maar ook in de winkel. En als ze klaar zijn met bouwen en winkelen is het de hoogste tijd om even wat te knutselen, iets moois voor Pasen bijvoorbeeld. Bij De Speulboet vervelen de kinderen zich geen moment en beleven ze de mooiste avonturen.

De Speulboet is gevestigd in Multifunctioneel Centrum De Bloesem in Wognum. Ook de bibliotheek is hier gevestigd. In de ruime speelhal kunnen de kinderen volop fietsen en glijden. Het is een ideale ruimte om lekker te bewegen. Net als in de uitdagende buitenruimte, waar de kinderen graag buitenspelen.

  

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.