​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Peuters en kleuters van PCB De Wegwijzer en Berend Botje locatie Robbedoes vieren feest op het schoolplein

20-09-2017

Vrijdag 15 september 2017 was het groot feest op het voorplein van PCB De Wegwijzer en peuterspeelgroep Opperdoes van Kinderopvang Berend Botje. Om 8:30 uur werd de nieuwe locatie van peuterspeelgroep, samen met de vernieuwing van de kleuterklas van PCB De Wegwijzer, feestelijk ingeluid.

Frisse start van het nieuwe schooljaar
Terwijl de kinderen genoten van hun zomervakantie, werd ondertussen hard gewerkt.  Zo is de kleuterklas van PCB De Wegwijzer vernieuwd en opgeknapt, zodat de kleuters het nieuwe schooljaar starten in een prachtig klaslokaal. Daarnaast is peuterspeelgroep Robbedoes van haar oude locatie naar een lokaal in PCB De Wegwijzer verhuist. Hier zit nu een uitnodigende en gezellige ruimte waar peuters zich met leeftijdsgenootjes spelenderwijs kunnen ontwikkelen.

 

Mooie samenwerking
PCB De Wegwijzer en Kinderopvang Berend Botje zijn blij en trots om samen een frisse start te kunnen maken in het nieuwe schooljaar. De samenwerking is een meerwaarde voor het dorp, zowel voor de kinderen van de peuterspeelgroep als voor de kinderen van de basisschool. Het aansluiten bij gezamenlijke activiteiten is niet alleen heel leuk, maar bevordert ook de contacten tussen de kinderen. Daarnaast is het voor peuters ook heel leerzaam om in contact te komen met de basisschool. Het maakt de stap naar het basisonderwijs kleiner.

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.