​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Peuters spetteren tijdens modeshow!

27-02-2018

Als afsluiting van het thema ‘We gaan naar de winkel’ hielden de peuters van peuterspeelgroep De Hoeksteen en spectaculaire modeshow! Trots presenteerden zij op de catwalk hun zelfgeknutselde jurk aan het enthousiast applaudisserende  publiek.

Peuters spetteren tijdens modeshow!

Aan de modeshow ging heel wat werk vooraf. De kinderen knutselden de afgelopen weken een jurk van een blauwe vuilniszak. Daar werden allemaal leuke stukjes stof op geplakt. Twee moeders kwamen helpen om de haren van de modellen te doen en zorgden ook voor de make-up. Wat zagen de peuters er mooi uit, vooral omdat ze glunderden van trots.

De ouders waren uitgenodigd voor de show en werden ontvangen met koffie, thee en een plak cake. Daarna ging de grote show van start. De kinderen liepen trots over de catwalk en draaiden aan het einde een rondje, zodat de jurken goed bekeken konden worden. Alle kinderen ontvingen luid applaus. Het was een geslaagde afsluiting van het thema.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.