​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Peuterspeelgroep De Minimolen bestaat 45 jaar!

16-06-2022

Hoera! Peuterspeelgroep De Minimolen in Benningbroek bestaat alweer 45 jaar. Deze bijzondere verjaardag werd vorige week uitgebreid gevierd op de groep. Op het 'circusfeest' hebben we allerlei leuke spelletjes en activiteiten gedaan.

Er werd voorgelezen, gegooeld, er werd een parcours met circusactiviteiten afgelegd en daarna deden we yoga om bij te komen. Samantha van de basisschool deed een indrukwekkende acrobaten-act en ten slotte werden er ook nog cakejes versierd. Kortom: een feestelijke en gezellige ochtend!

Over De Minimolen

Ben jij al bekend met peuterspeelgroep De Minimolen? Deze peuterspeelgroep is gevestigd in een lokaal van De Kraaienboom. Kinderopvang Berend Botje en De Kraaienboom hebben een mooie samenwerking. Hiermee proberen we de overstap van peuterspeelgroep naar de basisschool zo leuk én zo makkelijk mogelijk te maken.

Meer informatie

De peuterspeelgroep is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8:15 tot 12:15 uur. We hebben nog plekjes vrij! Wil jij ook eens kijken hoe leuk het is? Loop eens langs, kijk op de locatiepagina of bel ons voor meer informatie. Locatieleidinggevende Tanja of pedagogisch medewerker Kim laat je graag meer zien tijdens een persoonlijke rondleiding!

Terug naar overzicht