​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Peuterspeelgroep en BSO Stede Broec hebben een nieuwe keuken!

30-10-2020

Wauw! Afgelopen herstvakantie is er hard gewerkt in de groepsruimte van Peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) en BSO Stede Broec locatie Woud. Er is namelijk een mooie wand geplaatst met ramen zodat we echt een aparte ruimte los van de aula hebben. Dat geeft veel rust! Daarnaast kregen wij een prachtige nieuwe keuken! 

Peuterspeelgroep en BSO Stede Broec hebben een nieuwe keuken!

En wat hebben we al een plezier beleefd aan deze keuken. Op dit moment werken wij op ons kindercentrum in Grootebroek aan het thema 'Wij werken in een pannenkoekenrestaurant'. De keuken kwam dus precies op het goede moment. In deze nieuwe keuken hebben we een koelkast, vriezer en meer ruimte om samen pannenkoeken te bakken. 

Elke dag pannenkoeken eten is natuurlijk niet helemaal gezond, om deze reden hebben wij plaatjes van pannenkoeken uitgeprint, rond geknipt en gelamineerd. Zo kunnen we zoveel 'pannenkoeken' bakken als we maar willen. Quinn is erg enthousiast over de keuken: "Kijk in onze vriezer hebben we allemaal ijsjes en in de koelkast staat melk voor de pannenkoekenmix, nu kunnen we samen heel veel pannenkoeken bakken." Wij hopen dat er heel veel kinderen met deze mooie keuken mogen spelen!

Terug naar overzicht