​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang in De Flierefluiter

31-05-2018

Na de zomervakantie, op 3 september, krijgt Montessorischool De Flierefluiter in Zwaag nieuwe bewoners. Kinderopvang Berend Botje start dan met een peuterspeelgroep én buitenschoolse opvang.

Doorgaande ontwikkelingslijn
De kinderen krijgen alle ruimte om te spelen, leren en ontdekken in nauwe samenwerking met de school. Dit draagt bij aan een vertrouwde omgeving voor de kinderen. Samen bieden we een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Peuterspeelgroep (2-4 jaar) - Samen spelen, leren en ontdekken
Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact met elkaar maken, samenwerken en samen delen.

BSO (4-12 jaar) - Gezellig, actief en uitdagend
Bij BSO De Flierefluiter kun je zowel voor als na school terecht voor leuke activiteiten. Op de buitenschoolse opvang wordt gewerkt aan activiteiten die aansluiten bij de interesse van de kinderen en deze worden door de groep zelf samengesteld en uitgewerkt. Samen met de medewerkers zorgen we voor leuke uitdagingen en uitjes die tot onvergetelijke ervaringen leiden. Een veel gehoorde opmerking van de kinderen is: ‘Jippie, morgen weer naar de bso!’

Meer informatie of aanmelden
Meer informatie over de peuterspeelgroep of buitenschoolse opvang in De Flierefluiter? Bel ons gerust via 088-2337000 of kom eens langs. Ons adres is: Akkerwinde 57, Zwaag. Aanmelden kan hier.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.