​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Pierewiet is tijdelijk verhuisd

31-10-2018

Peuterspeelgroep Pierewiet is tijdelijk verhuisd naar basisschool Het Mozaïek (Spaans Leger 31, Enkhuizen) vanwege het te realiseren integraal kindcentrum. Het IKC Enkhuizen gaat onder andere plek bieden aan de Pierewiet.

Verhuizing
In de herfstvakantie hielpen ouders en kinderen ons mee met de verhuizing. In een optocht werd al het buitenspeelgoed naar de tijdelijke locatie gebracht. Voor onze collega Petra een bijzonder moment. Zij mocht, na maar liefst 25 jaar met veel plezier op de oude locatie gewerkt te hebben, de deur voor de laatste keer op slot doen.

IKC Enkhuizen
Het integraal kindcentrum wordt in de binnenstad van Enkhuizen gebouwd (op de plek waar de Pierewiet zat). In het IKC komen naast Peuterspeelgroep Pierewiet ook twee basisscholen: de Tweemaster en Het Mozaïek. Het IKC is multifunctioneel inzetbaar voor de buurt met onder andere het oudercafé.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.