​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Pippeloentje op bezoek bij ’t Fortuin

14-12-2017

Als afsluiting van een thema organiseren of ondernemen we met onze peutergroepen veelal iets leuks. De peuters van peuterspeelgroep Pippeloentje in Wervershoof gingen deze week op bezoek bij ’t Fortuin als afronding van het thema Restaurant.

In het recent vernieuwde eetcafé keken de kinderen hun ogen uit. Het was toch wel een beetje spannend. Zo’n grote keuken, zoveel grote pannen en de hoge stapels met borden; dat hadden ze nog nooit gezien. En na de rondleiding mochten ze ook nog aan tafel voor een heerlijke pannenkoek en wat drinken. 

De afgelopen weken hebben de kinderen op de groep al veel geleerd over het thema Restaurant. Ze maakten kennis met alle spullen die je vindt in een keuken, wat je op tafel zet als je die gaat dekken en dat je na het eten dan ook moet afrekenen.

Tijdens het bezoek aan ‘t Fortuin kwamen deze onderwerpen allemaal weer terug. Als bedankje hebben de kinderen een mooie collage gemaakt over het thema, waarmee eigenaren Frank en Karin een leuk aandenken hebben aan ons bezoek.

  

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.