​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Politie op bezoek

22-03-2019

Donderdag 21 maart was een hele spannende dag voor de kinderen van Kindercentrum Hoorn- Kersenboogerd. De politie kwam op bezoek.

Al snel stond de politie op de stoep. Alle kinderen die het durfden gaven de politie een handje en daarna zijn we naar de politie auto gelopen. De politie liet de kinderen de auto van binnen en buiten zien, zelfs de zwaailichten gingen aan. Ook is er een mooie foto gemaakt van alle kinderen met de politie bij de politie auto.

Daarna ging de politie mee naar binnen en hebben de kinderen nog vragen gesteld. De politie heeft ook nog wat spullen laten zien die ze altijd bij zich dragen. De Walkie Talkie vonden de kinderen erg interessant. Toen de politie weer weg ging kregen zij allemaal een ballon met zwaailichten en een poster.

Het was een hele gezellige ochtend!

   

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.