​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Positief GGD-rapport Oostzaan

29-09-2017

Alle locaties voor kinderopvang worden eens per jaar onaangekondigd bezocht door een inspecteur van de plaatselijke GGD. Daarna wordt een officieel inspectierapport op www.lrkp.nl gezet. Op 30 augustus 2017 bezocht de inspecteur Kinderdagverblijf Oostzaan. De inspecties worden uitgevoerd om te controleren of de locaties voldoen aan alle eisen uit de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen.

Positief GGD-rapport Oostzaan

Bevindingen 
Observatie sociale competentie: “Alle kinderen mogen met de spelletjesbaan meedoen. De beroepskrachten leren de kinderen dat ze even op elkaar moeten wachten, dat ze naar elkaar kunnen kijken bij het ballen gooien. Zij dragen uit dat ieder kind naar vermogen meedoet.”


Trots 
Wij zijn trots op de resultaten van het GGD onderzoek. Wij zien de positieve bevindingen als een bevestiging van onze inspanningen om het kinderdagverblijf zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Zoals uit het rapport blijkt, nemen wij de aanbevelingen van de GGD serieus en streven wij ernaar om zichtbaar kwalitatief de beste kinderopvang te bieden.

Hier kunt u het volledige GGD-rapport inzien van Kinderdagverblijf Berend Botje Oostzaan.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.