​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Prentenboekenfestival in Schouwburg Het Park

22-10-2017

Leuk voor kinderen én ouders! Op zondag 22 oktober 2017 is het Peuter Kleuter Prentenboekenfestival in Schouwburg Het Park in Hoorn. Het Peuter Kleuter Prentenboekenfestival is een reizend theaterfestival speciaal voor de allerkleinsten.

Prentenboekenfestival in Schouwburg Het Park

Voor en na de voorstelling stappen kinderen de vrolijke Prentenboekenstad binnen in de foyer. Daar kunnen ze heerlijk bladeren in de mooiste prentenboeken, lekker knutselen of zich laten schminken.

Tijdens het festival kun je naar twee voorstellingen: Het Muizenhuis (3+), een mooi verhaal over de muizen Sam & Julia, en Nijntje op de fiets, waarin het beroemdste konijntje ter wereld het theater binnen fietst. Berend Botje is er natuurlijk bij om de kinderen te schminken en te laten knutselen. Voor meer informatie over het festival kan je terecht op de website www.HetPark.nl van Schouwburg Het Park.

Kortingsactie voor klanten
Voor onze klanten is er een leuke kortingsactie. Kijk in de Berend Botje-app voor meer informatie over deze actie.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.