​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Reis om de wereld in één dag

02-08-2018

Pasta kettingen rijgen, muziek maken met een djembé, henna schminken; het kon allemaal tijdens het zomerfeest van Kindercentrum Hoorn-Huesmolen! Op zaterdag 7 juli werden alle bezoekers ontvangen door een stewardess en piloot, kreeg iedereen een paspoort en begon de reis om de wereld.

Elk jaar organiseert het kindercentrum een zomerfeest. Dit jaar kon je een reis om de wereld maken. Met het paspoort, wat je bij de ingang kreeg, kon je in elk land stempels halen. In Amerika kon je cheerleaden, in Marokko kreeg je een henna tattoo en zo kon je bij elk land iets anders doen. Bij een vol paspoort werden de kinderen beloond met een lekker ijsje van Schapenstreek uit Lutjebroek.

Tijdens het zomerfeest is iedereen  van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Het is namelijk tegelijkertijd een open dag. Zo kun je het kindercentrum van binnen bekijken en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers.

Heb je de open dag gemist en wil je de locatie op een ander moment bezoeken? Kom naar de wekelijkse inloopochtend op vrijdag van 9:30 tot 11:00 uur of bel om een afspraak te maken naar 088-2337000.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.