​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Ruim 275 taartjes gekocht door ouders en medewerkers

24-04-2019

Kinderopvang Berend Botje heeft een mooie bijdrage geleverd aan de jaarlijkse Appeltaartjesactie die restaurant De Tuynkamer in Hoorn organiseert voor Stichting Hartekind. Berend Botje bood ouders en medewerkers de mogelijkheid aan om via de kinderopvangorganisatie appeltaartjes te bestellen. En dat bleek een succes: ruim 275 taartjes werden besteld. Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. En dagelijks ondergaan er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven. Helaas overlijdt er in Nederland nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: 'Kind zijn, hart nodig!'.

 

Appeltaartjesactie
Restaurant De Tuynkamer organiseert dit jaar voor de derde keer een appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind. Zij verkopen 3-persoons appeltaartjes voor € 6,- en de opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Hartekind. ‘Wij willen graag een steentje bijdragen aan deze mooie actie en dit goede doel. Net als vorig jaar hebben wij De Tuynkamer aangeboden om de actie ook onder onze klanten en medewerkers te promoten. Zij konden via ons bestellen en woensdag 24 april hebben we de appeltaartjes op ongeveer 20 diverse locaties bezorgd. Wij zijn de ouders en medewerkers dankbaar voor hun bijdrage en wensen De Tuynkamer veel succes met het verdere verloop van de actie’, aldus Alien Alberts, algemeen directeur Berend Botje.

Wie de actie voor Stichting Hartekind wil steunen, kan nog tot en met zaterdag 27 april terecht voor een appeltaartje bij De Tuynkamer, Gedempte Turfhaven 44 Hoorn.

Terug naar overzicht