​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Samen kunstwerken maken

06-04-2018

Wauw! Wat een mooie kunstwerken hebben de kinderen van ons kinderdagverblijf in Enkhuizen gemaakt. Vanwege het thema kunst kwam kunstenares Annelies Mellema langs om een creatieve activiteit met de kinderen te ondernemen.

 

Samen kunstwerken maken

De afgelopen periode zijn we op ons kinderdagverblijf bezig met het thema kunst. De kinderen hebben veel geleerd en met allerlei verschillende materialen kunstwerken gemaakt. Knutselen stimuleert onder andere de creatieve ontwikkeling van kinderen en de motorische vaardigheden worden getraind.

Met Annelies gingen de kinderen aan de slag met lijm, schelpen en verf. De kinderen plakten de schelpen op canvasdoeken. De canvasdoeken werden opgefleurd met allemaal mooie kleuren verf. De kinderen vonden de workshop van Annelies ontzettend leuk. En wat waren ze geconcentreerd bezig.

 

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.