​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Samenwerking Berend Botje en De Klipper groot succes!

19-03-2018

Hoera, Vince is het 50e kind dat naar onze locatie Hoorn-Kersenboogerd komt! Daarom vierden we maandag 19 maart feest met taart en cadeaus. Nog maar 1,5 jaar geleden hebben we deze locatie geopend in OBS De Klipper in Hoorn. Speciaal voor de gelegenheid waren de broer van Vince, zijn ouders en zijn opa en oma ook naar het kindercentrum gekomen.

Taart voor iedereen!
Terwijl de taart werd aangesneden bedankte Gaby Alberts, pedagogisch directeur van Berend Botje, de school en het team van De Klipper en het team van Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd voor de goede samenwerking. Vince, zijn broer en zijn ouders kregen prachtige cadeaus van Berend Botje en een aantal ondernemers van Winkelcentrum Kersenboogerd. Ze waren erg blij verrast!

Blauwe loopauto
De kinderen van Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd kregen van Hans van Rooijen, directeur van basisschool De Klipper, een gave blauwe loopauto cadeau. Wat zijn ze daar blij mee! Hans bevestigde de fijne samenwerking en overhandigde het cadeau aan Vince en Virginia Elzinga, assistent leidinggevende van het kindercentrum.

Kleinere stap naar de basisschool
De samenwerking tussen Berend Botje en de school zorgen er onder andere voor dat kinderen de stap naar de basisschool veel makkelijker maken. Er wordt op dezelfde manier naar de kinderen gekeken met betrekking tot bijvoorbeeld leren en ontwikkeling. De kinderen zijn ook al bekend met de andere kinderen van de school, de leerkrachten en het gebouw. Deze prettige combinatie wordt door ouders zeer gewaardeerd.

   

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.