​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Sanne en Rebecca van Kindercentrum Landsmeer geslaagd als beweegcoach!

09-10-2020

Hoera! Rebecca en Sanne van Kindercentrum Berend Botje Landsmeer zijn geslaagd voor de training van beweegcoach. Onlangs hebben zij deze interessante training gevolgd bij Confriends. 

Tijdens deze training leerden ze van alles over ontwikkelingsgerichte beweegactiviteiten, beweegkriebels en beweegplezier. Met al die kennis hebben zij een beweegplan gemaakt voor Berend Botje Landsmeer en allerlei leuke beweegactiviteiten bedacht die spelenderwijs gebruikt worden.

Vaker bewegen!

Sanne en Rebecca zijn erg enthousiast en gaan hun kennis en ideeën delen met hun collega’s. Wat het betekent voor de kinderen? Er zullen vaker beweegactiviteiten worden georganiseerd, gekoppeld aan het thema waar we op dat moment mee bezig zijn. Zo zijn activiteiten als knutselen, lezen en onderzoeken tijdens een thema heel vanzelfsprekend. Voortaan kunnen ze bijvoorbeeld ook gaan springen als een kikker of racen als een auto.

Het doel is om vaker kleine beweegmomenten toe te voegen aan een dag. Daarbij betrekken we ook voorwerpen als een bal of touw, zo wordt de motoriek van een kind nog meer gestimuleerd. Zo hebben we vandaag een heel parcour uitgezet in onze buitenruimte: slalommen om de pionnen, door de tunnel kruipen en tot slot van de glijbaan! Wat een feest. 

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.