​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Schaatsen en sneeuwballen gooien bij Kindercentrum Opmeer

03-02-2020

Op vrijdag 31 januari organiseerde Kindercentrum Berend Botje Opmeer een groot Winterwonderfeest voor alle geïnteresseerden. Iedereen was van harte welkom om langs te komen en deel te nemen aan leuke winterse activiteiten en spelletjes. Het jaarlijkse Winterwonderfeest is tevens een open dag en dus een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen in het kindercentrum. 

Op het programma stonden veel winterse spelletjes, zoals ‘schaatsen’ op het schaatsplein en ‘sneeuwballen’ gooien. Ook kon je je laten schminken, koekjes versieren en op de foto in de fotohoek in wintersfeer. Verder kwam Olaf de sneeuwman langs en maakten de kinderen van de buitenschoolse opvang vuurwerkhapjes klaar. De keuken werd omgetoverd tot een koek & zopie. Daarnaast brachten veel ouders lekkere stamppotten en andere gerechten mee. Het was een heel geslaagd feest!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.