​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Speciaal voor Moederdag: een high tea op de peuterspeelgroep!

02-05-2018

De kinderen van Peuterspeelgroep De Hoeksteen waren druk bezig met broodjes smeren, cupcakes versieren en vervetten vouwen. Daar hadden ze een goede reden voor: alle moeders waren namelijk uitgenodigd voor een speciale Moederdaghightea op de peuterspeelgroep. En dat was een groot succes!

Speciaal voor Moederdag: een high tea op de peuterspeelgroep!

Nog even en het is Moederdag. Dé dag om moeders extra in het zonnetje te zetten. De kinderen en pedagogisch medewerkers van peuterspeelgroep De Hoeksteen nodigden de moeders al voor Moederdag uit voor een speciale high tea. De kinderen smeerden broodjes, bakten cupcakes en maakten nog veel meer lekkers. Daar hoorde even voorproeven natuurlijk ook bij. Smullen! De kinderen zorgden ook voor een mooie presentatie van al dat lekkers: broodjes, cake, paprika, kaas, en tomaatjes werden op schalen en etagères gelegd. En uiteraard stond de thee en koffie klaar.

Toen alle moeders er waren, hebben de kinderen, pedagogisch medewerkers en moeders met zijn allen liedjes gezongen. Ondertussen werd er gesmuld van al het lekkere eten. Het was erg gezellig!

 

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.