​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Peuters De Pierewiet halen € 162,- op!

17-11-2017

Vrijdag 17 november werden heel wat meters gelopen door de peuters van De Pierewiet. De peuters deden samen met leerlingen van basisschool De Tweemaster mee aan een sponsorloop. Van de opbrengst van deze loop wordt een mooi cadeau gekocht voor de leerlingen van basisschool Het Driespan/Flosbeugel.

Peuters De Pierewiet halen € 162,- op!

Voor elke peuter was er een stempelkaart en na elk rondje door de Korte Westerstraat ontvingen zij een stempel. Toen de peuters dat in de gaten kregen, werden ze steeds fanatieker. Een aantal werd zo enthousiast, dat zij de hele stempelkaart vol liepen! De peuters werden aangemoedigd door onder andere ouders, kinderen, meesters en juffen. Na afloop kregen alle kinderen namens De Pierewiet een appel en kregen de peuters een vlaggetje en ballon mee naar huis. Dat hadden ze wel verdiend!

In totaal haalden de peuters € 162 euro op tijdens de sponsorloop!

 

 

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.