​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Steun jij ook Stichting Puur For Kids?

25-11-2020

Al vele jaren doet Kinderopvang Berend Botje mee met de cadeau-inzamelactie van de Stichting Puur for Kids. Bij deze actie zamelen we in de decembermaand cadeautjes in voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank in West-Friesland, Alkmaar en Langedijk. In verband met corona is het dit jaar helaas niet mogelijk om cadeautjes te verzamelen door middel van de traditionele kerstboom-cadeautjesactie. Maar omdat we deze kinderen evengoed willen verblijden met een cadeautje, heeft Puur for Kids deze actie vervangen door een online actie! Zo is het net als voorgaande jaren mogelijk om een gelddonatie te doen.

Dit jaar een online actie: cadeaubonnen!
Via de website van Puur for Kids kan je deelnemen aan de actie. Je kunt net als voorgaande jaren een kaartje uitkiezen. Je hebt keuze uit een jongen of meisje en vier leeftijdscategorieën (0-3, 4-7, 8-12 of 13-18 jaar). Vervolgens kan je in plaats van een cadeautje, een winkel uitkiezen en bepaal je een bedrag. Puur for Kids zorgt er dan voor dat er bij de gekozen winkel een cadeaubon wordt gekocht en dat er rond Kerst een kind mee verrast wordt!

Doneer een bijdrage
Het is ook mogelijk om een bijdrage te doneren. Via de website kan je zelf een bedrag kiezen en jouw bijdrage betalen via iDEAL. Puur for Kids maakt dan zelf een keuze voor de cadeaubonnen voor de kinderen.

Elk kind verdient het om met Kerstmis verwend te worden.

Alvast ontzettend bedankt voor je bijdrage!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.