​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Succesvolle fotoshoot in Enkhuizen

01-12-2017

Mooie momenten moet je vastleggen. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Daarom organiseerden wij zaterdag 25 november een gratis fotoshoot op het kinderdagverblijf in Enkhuizen!

Succesvolle fotoshoot in Enkhuizen

Zowel een groot aantal zwangere vrouwen als ouders van pasgeboren baby's hadden zich aangemeld voor de gratis fotoshoot. Cynthia van Cynthia's Fotografie maakte prachtige plaatjes van de vele deelnemers. Zij zorgde ook onder andere voor de nodige materialen als zachte kleedjes, mooie achtergronden en prachtige zwangerschapsjurken. Sommige deelnemers namen ook zelf leuke elementen voor op de foto mee. Zo bracht een van de moeders een bordje mee met de tekst 'Een nacht niet geslapen is een dag extra geleefd' voor op de foto van haar kindje.  

Kijkje in het kinderdagverblijf
De fotoshoot vond plaats in een van de ruimtes op het kinderdagverblijf in Enkhuizen. Voor de deelnemers was er ook gelegenheid om eens te kijken hoe het kinderdagverblijf er uitziet. De medewerkers verzorgden een rondleiding voor wie wilde.

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.