​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Swingende disco bij BSO Hoorn-Huesmolen!

17-07-2017

Vrijdag 14 juli was het een groot feest bij BSO Hoorn-Huesmolen! Eén van de ruimtes werd omgetoverd tot dansvloer en alle bso-kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes waren van harte welkom bij een speciale  disco-avond, met een échte DJ. Wat was het gezellig!

 

Swingende disco bij BSO Hoorn-Huesmolen!

Na etenstijd verschenen al snel de eerste kinderen en medewerksters feestelijk uitgedost op de bso. Binnen een mum van tijd stond de dansvloer vol en werd er flink gedanst en gezongen. DJ Djeno zorgde voor swingende en vrolijke muziek. Zonder een polonaise, geen feestje dus de kinderen liepen dan ook enthousiast in een rij over de dansvloer. Ook aan de spelletjes deden de kinderen vol energie mee.

Zowel de kinderen als de medewerksters hebben genoten van de feestelijke en gezellige avond en keerden  vol verhalen terug naar huis.

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.