​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Tropisch feestje bij Berend Botje in Landsmeer Kom je ook?

28-05-2019

Op vrijdag 12 juli a.s. organiseert Kindercentrum Berend Botje Landsmeer een open dag. De open dag staat in het teken van het thema Tropical Beach. Van 16:00 tot 19:30 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom!

De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang bij Berend Botje. Er is een feestelijk programma voor liefhebbers van knutselen, smikkelen, schminken, bellenblazen en nog veel meer. Er is van alles te beleven.

Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.