​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Tropisch feestje in Hoorn!

01-07-2019

Zaterdag 29 juni organiseerden wij onze open dag op Kindercentrum Hoorn-Huesmolen. De locatie was omgetoverd tot een tropisch paradijs! Bij de ingang stonden grote, opblaasbare flamingo’s, zwanen en eenhoorns ons op te wachten. Alle kinderen kregen een stempelkaart van alle activiteiten die er te doen waren!

Er was voor jong en oud van alles te doen! Zo konden de kinderen een blote-voeten-pad lopen, zichzelf laten schminken, ringen om een cactus werpen en ijsjes stempelen. Om helemaal in het thema te komen konden de kinderen nog limbo dansen, fruitcocktailbekers versieren en ananas happen. Wat een toepasselijke activiteiten tijdens deze warme dag! Wanneer de stempelkaart vol was konden de kinderen deze ruilen voor een heerlijk schapenijsje uit de Streek.

Ondanks het warme weer was het een zeer geslaagde, gezellige dag! Op ons dakterras hadden wij een zwembadje neergezet en verschillende smaken water gemaakt door middel van fruit en komkommer. Wij hebben onwijs genoten!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.