​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nieuwe Berend Botje locaties in Medemblik

18-11-2019

Goed nieuws! Met ingang van het nieuwe jaar kan Berend Botje ook peuter- en kinderopvang aanbieden in Medemblik. Sinds 1 juli 2019 wordt het bestuur van Stichting Peuterspeelzalen Medemblik gevormd door de directie van Berend Botje. Vanaf 1 januari 2020 gaat de stichting, en dus ook peuterspeelgroep Het Speelkasteel, volledig over in Berend Botje. In het nieuwe jaar opent Berend Botje daarnaast ook een kinderdagverblijfgroep op dezelfde locatie. Daarnaast openen er twee nieuwe groepen in de Maria Bernadetteschool en in basisschool Het Koggeschip. 

Nieuwe Berend Botje locaties in Medemblik

Peuterspeelgroep Het Speelkasteel

Veel Medemblikkers zijn al bekend met peuterspeelzaal Het Speelkasteel. Deze peuteropvang blijft bestaan, maar sluit zich met ingang van het nieuwe jaar volledig aan bij Berend Botje. Bij Het Speelkasteel is een passend en aantrekkelijk spelaanbod voor de kinderen en bovendien beschikt de locatie over een mooie buitenruimte. Meer informatie over deze locatie vind je op de locatiepagina.

Kinderdagverblijf Het Speelkasteel

In 2020 wordt op deze locatie ook een kinderdagverblijfgroep geopend voor de opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar oud. De komende periode staat dan ook volledig in het teken van voorbereiden. In hetzelfde gebouw als de peuterspeelgroep wordt een ruimte ingericht als kinderdagverblijf. Meer informatie over deze locatie vind je op de locatiepagina.

Wist je dat er ook twee nieuwe peutergroepen starten in Medemblik?

Peuterspeelgroep in de Maria Bernadetteschool

Deze peuterspeelgroep in de Maria Bernadetteschool (Bagijnhof 39) start op maandag 6 januari 2020. In de aankomende periode wordt er druk voorbereid om alles gereed te maken voor de komst van de peuters. Door peuteropvang in school aan te bieden, is de stap naar de basisschool gemakkelijker. Er zijn nog plaatsen vrij! Meer informatie over deze locatie vind je op de locatiepagina. 

Peuterspeelgroep in basisschool Het Koggeschip

Ook starten we op maandag 6 januari 2020 met een nieuwe peuterspeelgroep in basisschool Het Koggeschip (Koggenlaan 35). Deze peuterspeelgroep is de hele week, van maandag t/m vrijdag geopend. We heten alle kinderen van harte welkom en wensen hen veel plezier bij ons! Er zijn nog plaatsen vrij! Meer informatie over deze locatie vind je op de locatiepagina. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via kindercentrum@berendbotje.nl of telefoonnummer 088 – 233 7180. Wil je jouw kind aanmelden? Er zijn nog plaatsen vrij. Aanmelden kan via berendbotje.nl/aanmelden.

Peuterspeelgroep in Maria Bernadetteschool 

Terug naar overzicht