​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gezellig uit eten in het kinderdagverblijf

04-04-2018

Om de winter goed af te sluiten, vierden kinderen, ouders en medewerkers van Kinderdagverblijf Enkhuizen een stamppottenfeest! In het door de kinderen ingerichte stamppotenrestaurant werd er twee avonden heerlijk gesmuld. Wat was het gezellig!

Gezellig uit eten in het kinderdagverblijf

 

De kinderen hadden het er maar druk mee. Wat ligt er allemaal op tafel in een restaurant? Een vork en mes om mee te eten, een servet voor op je schoot of om je mond en handen schoon te vegen, een beker en een naambordje. De kinderen dekten ’s middags de tafels. Wat deden ze dat netjes. De kookvrijwilliger en de medewerkers maakten verschillende stamppotten klaar. Vanaf 16:30 uur waren alle ouders welkom om samen met hun kind(eren) een heerlijke stamppot te eten in het gezellige restaurant. Het was voor de kinderen en hun ouders een gezellig avondje uit in het kinderdagverblijf!

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.