​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Unieke kans: werken en leren tegelijk bij Berend Botje!

17-11-2021

Kinderopvang Berend Botje start in februari 2022 weer met een uniek Incompany BBL-traject waarin je leert en tegelijkertijd werkt. Wil jij graag met kinderen werken en heb je niet de juiste opleiding? Ben je toe aan een carrièreswitch, of ben je werkzoekend en/of herintreder? Meld je dan nu aan en ga direct aan de slag.

 

Start februari 2022
In samenwerking met het Regio College Purmerend biedt Berend Botje jou de kans om direct te starten als pedagogisch medewerker in opleiding. Uniek is de speciale Berend Botje klas. Tijdens het BBL-traject ga je minimaal 14 uur aan de slag op het kinderdagverblijf en/of de buitenschoolse opvang. Daarnaast ga je één dag per week naar school. Heb je de opleiding afgerond, dan ga je verder als pedagogisch medewerker bij Berend Botje.

Berend Botje betaalt de opleiding; start je, dan is een studieovereenkomst onderdeel van dit traject.

Lesdagen in Purmerend
Woensdag wordt je vaste lesdag en je volgt de lessen op het ROC in Purmerend. Er komen verschillende lesonderdelen aan bod zoals pedagogiek, groepsklimaat, beleid en communicatie maar ook Nederlands, Engels en rekenen. Tijdens de opleiding is er specifiek aandacht voor het pedagogisch beleid en de werkwijze van Berend Botje.

Vooropleiding
Als vooropleiding dien je minimaal een diploma vmbo kaderberoepsgerichte of theoretische leerweg, mbo 3 of een vergelijkbare opleiding te hebben behaald. Je Nederlands en rekenvaardigheden zijn voldoende om te kunnen slagen op 3F niveau.

Erkend diploma
Na het afronden van je opleiding heb je niet alleen een officieel erkend diploma, maar ook aanvullende certificaten die van grote meerwaarde zijn in de kinderopvang. Zoals kinder-EHBO en de module ‘Werken met baby’s’.

Interesse?
Stuur ons je motivatie samen met je cv via sollicitatie@berendbotje.nl en geef je interesse aan in een reguliere of bso opleidingsplek. Heb je vragen? Neem dan contact op met José Schuit of Laura Bregman, via tel. 088-2337020 of mobiel via 06-50057939.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.