​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Unieke kans: werken en leren tegelijk bij Berend Botje!

26-04-2022

Kinderopvang Berend Botje start in september 2022 met een (bso) BBL-traject waarin je leert en tegelijkertijd werkt. Wil jij graag met kinderen werken en heb je niet de juiste opleiding? Ben je toe aan een carrièreswitch, of ben je werkzoekend en/of herintreder? Meld je dan nu aan en ga direct bij ons aan de slag.

Berend Botje biedt jou de kans om direct te starten als pedagogisch medewerker (m/v) in opleiding. Tijdens het BBL-traject werk je minimaal 16 uur op onze buitenschoolse opvang. Daarnaast ga je één dag per week naar school. Met name mannelijke kandidaten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Berend Botje betaalt de opleiding; start je, dan is een studieovereenkomst onderdeel van dit traject.

Lesdagen

Tijdens de schoolweken volg je op woensdag of vrijdag (de door Berend Botje betaalde) 2-jarige opleiding volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).
Er komen verschillende lesonderdelen aan bod zoals pedagogiek, groepsklimaat, beleid en communicatie maar ook Nederlands, Engels en rekenen. Tijdens de opleiding is er specifiek aandacht voor het pedagogisch beleid en de werkwijze van Berend Botje.

Vooropleiding

Als vooropleiding dien je minimaal een diploma mbo 2 of een vergelijkbare opleiding te hebben behaald. Je Nederlands en rekenvaardigheden zijn voldoende om te kunnen slagen op 3F niveau.

Erkend diploma

Na het afronden van je opleiding heb je een officieel erkend diploma op zak en krijg je een aanbod om als pedagogisch medewerker te starten bij Berend Botje!

Interesse?

Kijk voor meer informatie over dit leer-werktraject bij onze vacatures. Je kunt ons je motivatie samen met je CV sturen naar sollicitatie@berendbotje.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met José Schuit of Laura Bregman, via tel. 088-2337020 of mobiel via 06-50057939.

Terug naar overzicht